ΑΗΚ 4 ΚΕΝΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

electricity authority of Cyprus

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΡ. Α/4-2024)

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση των πιο κάτω κενών θέσεων Επιστημονικού Προσωπικού. Η δημοσίευση των εν λόγω θέσεων γίνεται ύστερα από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τη μετέπειτα γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, για εξαίρεσή της από τις πρόνοιες του περί της Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στον Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Ειδικές Διατάξεις) Νόμο και των μετέπειτα τροποποιήσεών του.

Οι αιτητές θα πρέπει να κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα του Σχεδίου Υπηρεσίας της θέσης, κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Τέσσερις (4) κενές θέσεις Βοηθού Μηχανικού Δικτύου (συνδυασμένη με τη θέση του Μηχανικού Δικτύου), Κλίμακα Ν3 (Α9-2: €27.483 - €42.143 - Α11: €40.526 - €53.638 - Α12: €44.968 - €59.689).

Σημ.: Καθορίζεται ότι οι κενές θέσεις θα πληρωθούν από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς σύμφωνα με τις υφιστάμενες ανάγκες της Υπηρεσίας, ως εκ τούτου, για τους υποψήφιους απαιτείται Πανεπιστημιακό ή άλλο ισότιμο, ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος, πτυχίο ή δίπλωμα στην Ηλεκτρολογική Μηχανική και να είναι Μέλη του ΕΤΕΚ στον κλάδο της Ηλεκτρολογικής Μηχανικής.

Στην προκήρυξη των θέσεων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου www.eac.com.cy, τη Δευτέρα, 29/4/2024 θα δημοσιευτούν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα, τις άλλες αναγκαίες προϋποθέσεις καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία πλήρωσης των εν λόγω θέσεων. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων, καθορίζεται η Δευτέρα, 29/4/2024 και ώρα 08:00 και ως ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων η Παρασκευή, 24/5/2024 και ώρα 12:00 μ.

Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου

Related posts

Search ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Θέματα και Λύσεις για Εξετάσεις ΑΗΚ (Α2-5-7) Search